Návštěva zrekonstruovaného domu s rustikální duší

Transformace starého duplexu na teplý rodinný dům je snem mnoha realitních investorů a rodin, které potřebují prostor. Stále je však nutné učinit správná rozhodnutí, aby renovace přinesla místu hodnotu. Realizováno ve spolupráci s odborníkem na domácí inscenaci Marie-Josée Leblanc, tato transformace byla obratně provedena!

vaření

Střízlivost, přímé linie, kombinace materiálů a otevřené uspořádání dělají z této kuchyně krásný příklad současné výzdoby. Místnost funguje jako centrální průchod a shromažďovací místo v domě. Proto jsme se rozhodli pro stejnou podlahu z bílého dubu jako ve zbytku otevřené plochy. Černé hedvábné desky (hladký a hedvábně hladký porcelánový kameninový povrch) pěkně kontrastují s lesklými termoplastickými bílými skříněmi. Faucet, backsplash, kapuce a černá svítidla jsou připomínkou rustikálního a skandinávského stylu v domě. Tyto neutrální prvky mohou být podle potřeby snadno nahrazeny budoucími kupci.

schodiště

Schodiště umístěné uprostřed nové dispozice propůjčuje prostorům průmyslový a rustikální styl. Ve skutečnosti jde pouze o sliz z černé oceli, na kterém spočívají dřevěné schody. Abychom propustili světlo, rozhodli jsme se pro skleněné zábradlí. Nové střešní okno v horní části schodiště je vítaným doplňkem této rezidence, která těžila z malého jasu: umožňuje také zvýraznit původní cihlovou zeď, která byla obnovena!

Jídelna

"Dřevěné náměstí" nebo "Náměstí kusů na kusy" byla struktura nejčastěji používaná v tradiční výstavbě domů v 19. století. Tento prvek lze často zdůraznit v současném vývoji, který je stále ve velmi dobrém stavu. To udělal stavitel: původní dřevěné náměstí bylo udržováno a osvětleno zapuštěnými světly. Kromě přidání dobré dávky rustikálního charakteru do místnosti struktura sleduje limity prostoru vyhrazeného pro jídelnu. Dřevo bylo předtím vyčištěno a poté lakováno. Postarali jsme se však o to, abychom nechali viditelné staré hřebíky a nerovnosti, které dělají kouzlo této staré struktury!

show

Pro zavedení skandinávského stylu pořadu a udržení určité neutrality, aby budoucí kupující mohli vizualizovat potenciál tohoto velkého prostoru, bylo domácí představení zásadní! Prázdné otevřené prostory mohou být zvláště matoucí, když si neumíte představit, jak umístit nábytek optimálně. Marie-Josée Leblanc, skutečná odbornice, dokázala vymezit každý roh pomocí sedadel a koberců k navrhování oblastí. Neváhala malovat stěnou v černé barvě, aby do místnosti dodala dotek osobnosti.

Sprchový kout

Při této luxusní rekonstrukci bylo nemyslitelné nenabízet budoucím majitelům velký vchod s úložným prostorem a koupelnu sousedící s obývacím pokojem. Jedná se o mušty z vývoje dobře promyšlené nemovitosti! Malý kousek vody má svou vlastní osobnost díky černé přízvukové stěně a šestihranné keramice stejného stínu na podlaze. Rustikální marnost, vyrobená z jednoduchých dřevěných prken, dodává celku nádech extra tepla.

pokoj

Pro hlavní ložnici nahoře jsme byli v hotelových pokojích inspirováni k vytvoření skutečné relaxační oblasti. Stejně jako v jídelně byl původní dřevěný čtverec domu vystaven, aby se z něj stala hlavní zeď v hlavě postele. Svítivost místnosti je zajištěna velkými okny umístěnými od podlahy ke stropu a proskleným vložením do stěny s výhledem na schodiště a světlík. Díky tomu může horké sluneční světlo zaplavit celou podlahu!


Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here