Návštěva domu s harmonickým dekorem

Tento dům, uspořádaný s ohledem na harmonii a prostor, odhaluje velmi přátelskou a přívětivou atmosféru. Přiblížit dokonale koherentní a trendy vizuální představení!

Chodba

Žádný vchod cloisonné: jako jinde v domě, otevřená hala s výhledem do kuchyně zve k ponoření se do tématu, ve kterém jsou dřevo, bílá a černá v popředí. Oblast věnovaná schodišti je podtržena skleněným zábradlím, velkoformátovým svítidlem a černým stropním spadem. Posuvné ebenové železniční dveře přerušují prostor a dodávají spoustu charakteru. Rána srdce pro vynikající úložnou skříň v popelu, která zvyšuje účinek produkovaný dřevem!

Díky bledé barvě a samonosnému modelu poskytuje popelářský nábytek, který návštěvníky vítá, jakmile vstoupí, úložný prostor, aniž by byl narušen pocit prostoru. Skříň přesahuje skříň definující úložný prostor, zatímco černý lesklý laminátový kryt lavice poskytuje připomínku u dveří namalovaných ve stejném odstínu.

Jídelna

Přestože se kuchyně, jídelna a obývací pokoj spojují do otevřeného prostoru, různé oblasti činnosti jsou dobře definované, včetně velkého koberce, krbu a osvětlení.

vaření

V kuchyni se designér neodchyluje od svého tvůrčího přístupu inspirovaného skandinávským stylem: směrnice pokračuje a prosazuje se s větší přesvědčení! Bílé akrylové skříně, vložky z popela, pokles černého stropu, javorová podlaha a backsplash svědčí o solidním pozadí. Zvláštní zmínka pro svítidla a lesklé mozaiky, které vytvářejí efekt „wow“!

show

Nábytek, textilie a krb činí z tohoto prostoru útulné místo par excellence domu. Křesla, která se točí kolem dřevěného konferenčního stolku, povzbuzují dlouhé výměny s rodinou nebo přáteli, zatímco foyer šíří teplou atmosféru do čtyř rohů místnosti díky čtyřem stranám. Prostor baru s elegantními nástěnnými nástěnnými svítidly je zatím zárukou slavnostních večerů k úspěchu!

Koupelna

Klobouk k návrháři, který úspěšně připomněl téma na straně koupelny! Naolejované javorové dno pokračuje dosud a ve hře je vždy důležitost černé a bílé duo. Z hlediska ergonomie byl prostor skvěle využit: v rohu je záchod skrytý před vstupem do místnosti, zatímco sprcha se diskrétně nachází za marností,

pokoj

Postranní místnosti, vývoj byl postaven na hvězdném prvku: zdobena pouze jedna část zdi. V hlavní ložnici je to tapeta zobrazující les; v suterénu místnosti prkna prkna prkna ze dřeva a dělají z ní bod zájmu. Jednoduché prvky, ale fungují!


Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here