Suterén se stal přátelským

Transformace kompletního suterénu do teplých a jasně definovaných obytných prostor je výzvou, kterou projektant řešil převzetím tohoto projektu! Poté, co navrhla vyvýšeniny a integrovaný nábytek obývacího pokoje, využila stropy - často zapomenuté v designu - k vytvoření jemných dělení. Přidání borovicových paprsků v rekreační oblasti, s připomínkou dřeva na překližkové stěně schodiště, na rozdíl od betonové podlahy odvádí trochu tepla. Bílá přichází osvětlit celek.

Návrhář využil sloupec přidáním čítače barů, který je kromě rozdělení prostoru užitečný, když děti chtějí jíst před televizí.

Lehká hladkost pramene farmy show stojí proti trochu průmyslovějšímu vzhledu herny s černou barvou.

Pokud je bílá logická volba pro osvětlení prostoru, není tato barva nejteplejší. Designér se proto spoléhal na bíle natřené obložení, které kromě přidání textury ke stěnám poskytuje stylový salonek a prostor ke čtení.

Integrovaný borovicový nábytek, obložení lodi, modrá křesla, mosazné boční stoly, nadměrný vzorovaný koberec ... všechny tyto prvky přispívají k útulné atmosféře relaxační oblasti.

Základy v baru (chlazený sklad, plán přípravy, police na brýle, uzavřené úložiště) jsou snadno přístupné a nacházejí úkryt ve vyhloubené stěně na úpatí schodiště. Posunujeme dveře stodoly do stran a tyč je otevřená!

Stěny herny byly pokryty překližkovými panely, což je materiál, který je pro manipulaci s hokejovými puky mnohem pevnější než sádra. Malované černě, stejně jako stropy, které skrývají ventilaci a instalatérské práce, vytvářejí horské vzory originální povrch.


Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here