Před a po: vše v bílé

Ze staromódní kuchyně s okrovými stěnami a karamelovými barevnými skříněmi nezůstalo nic. Pokoj renovovaný shora dolů získal novou stupnici nejen proto, že byl otevřen v jídelně odstraněním zdi, která rozdělila obě místnosti, ale také díky výběru bílé, která kombinuje nadčasový vzhled, zvětšovací síla a přirozený jas. Jaká záruka, že tento prostor projde krásou počasí! Funkčnost byla vylepšena řadou zásuvek a úložišť, včetně ostrova, na žádost majitele, který hodně vaří.

po

  1. Přímá komunikace mezi kuchyní a jídelnou, která byla dříve ve staré místnosti oddělené od další místnosti zdí nyní zbořena.
  2. Úložný prostor díky vytvoření dvou jednotek nástěnných skříní: jedna strana kuchyně se spotřebiči a zapuštěná spíž, druhá strana jídelní kout s integrovanými okny.
  3. Známka Quebecu drazí majitelům díky položkám zakoupeným od místních podniků, jako je dřez z nerezové oceli, pevný ořechový a ocelový stůl a čalouněná lavička čalouněným odtud.

Protože majitelé vlastní psa, bylo třeba zvolit laminátové podlahy v celém domě, aby se zabránilo drápům. Tato podlaha kopíruje vzhled dřeva a přivádí do tohoto všedního prostoru uvítací vlnu veder.

Úložiště je prioritou, kterou projektant umístil všude, a to i pod lavici jídelny. Chytrý nápad: sálavé topení ve stropě kompenzuje nedostatek místa na podlaze pro instalaci elektrických podlahových desek.

před


Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here