Před a po: kuchyně s minimalistickým vzhledem

Při velké rekonstrukci domu využili majitelé příležitosti k rekonfiguraci svých malých rozměrů. Přestavbou původního uspořádání, odstraněním dělících stěn, instalací lehkých distribučních terasových dveří, aktualizací materiálů a zařízení a zaměřením na sadu tří odstínů bílé, černé a bílé. Dřevo, obyvatelům se podařilo vytvořit funkční prostor s minimalistickou grafikou, kde nyní mohou vařit, přijímat a relaxovat podle své jednoduchosti.

po

  1. Zrušení příček pro otevření kuchyně do jídelny a obývacího pokoje, vytvoření společenské místnosti se sjednocujícím ostrovem.
  2. Přepracované rozvržení umožňující co nejvíce přirozeného světla, mimo jiné přidáním dvojitých terasových dveří do kuchyně.
  3. Okolní minimalismus díky sňatku s více současnými materiály: třešně na zemi, křemen na pultech a melamin ve třech tónech pro skříně a ostrov (bílý, černý a imitace popela).

Černá se vkládá v malých dávkách do kuchyně, aniž by byla zatemněna, jako na přepážce, na modulu zakrývajícím kapuci a kolem ostrova, které by mohly být integrovány do kuchyně odstraněním dělící stěny jídelna.

Výběr stejného materiálu pro podlahu (bříza) zajišťuje vizuální kontinuitu v otevřeném prostoru. Teplé tóny dřeva moderního stolku a příborníku z poloviny století kombinované s rostlinnými vzory záclon oživují tento přehledný prostor.

před


Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here